Галерия
Публикувано на: 19.12.2011г.
bebenazachatie/misi_georgi.jpg В навечерието на Светлите Коледни празници Сдружение "Зачатие" събра десетки истории за сбъднати мечти, изпратени  за конкурса "Бебе на Зачатие". Призът в него, след 5 дневно гласуване на посетителите насайта www.zachatie.org, бе връчен на семейство Терзийски и вълнуващата история за раждането на техния дългоочакван син Георги. На всички гласуващи бе много трудно да определят коя история да бъде определена за победител в "Бебе на Зачатие". Всички разкази са дълбоко докосващи, вълнуващи и толкова истински. 
Всички те са историята на една лична и трудна за всяко семейство борба, както и отражение на нашата обща борба, пречупена през призмата на всяко едно от тях. Получихме толкова много и различни погледи към историята на един и същи етап от живота на човека – раждането на дете. Онова, което обединява всички тези разкази, е името на Сдружение „Зачатие”.

Всички тези истории са много ценни за нас защото ни дават увереност, че от нашата работа има огромен човешки смисъл. Те са много ценни и за всички вас, приятели на „Зачатие” и посетители на нашия сайт, защото ви дават увереност, че не сте сами по пътя към мечтата си. Едно прекрасно доказателство, че мечтите се сбъдват, когато човек ги преследва и вярва в себе си, когато намира подкрепа, кураж и информация в трудните моменти.

Решихме тези истории да поставят началото на една прекрасна галерия към сайта „Зачатие”. Нека потокът от вашите истории, свързани със „Зачатие” продължава! Ще публикуваме с внимание и любов всяка една история в нашата нова слънчева и прекрасна галерия „Бебетата на Зачатие”.


Разкажете ни за зачеването на вашето дете, за трепетното очакване на новия живот, за щастието, с което ви дарява новият член на семейството. Споделете с нас трудностите, които сте преодолели и с какво точно ви помогна Зачатие по пътя към вашата мечта. Кое беше най-ценно за вас - споделянето във форума, безценната информация от сайта, подкрепата от Сдружението или ползата от инициативите на Зачатие. Придружете разказа си със снимка на вашето дете и дайте надежда на хилядите борещи се семейства, че вашият късмет ще споходи и тях. Заразете ни със вашето щастие, накарайте ни да се усмихваме заедно с вас и да се радваме на вашата пълна къща. Покажете на Зачатие, че трудът, който влагаме, за да ви помагаме си заслужава. Така ще знаем, че часовете, които крадем от нашето свободно време, за да работим за каузата са важни за вас. Защото за нас най-важно е да има повече щастливи родители! Очакваме вашите разкази на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.