Коледно желание
Публикувано на: 09.11.2011г.
KZ2012/Card2012.gif Скъпи приятели и съмишленици, наближават светлите Коледни празници. Време е за равносметка, за нови планове, за срещи и събирания с любими и приятни хора.Сдружение "Зачатие" ви кани най-сърдечно на Коледно тържество за малки и големи. Очакваме ви на 17 декември 2011 година, от 18:00 часа в зали Бул Мар на ул. "Нишка" 172, София. Отново много от нас ще си пожелаят едно и също най-съкровено човешко желание. Ние вярваме, че мечтите се сбъдват и знаем, че можем да помогнем по пътя към тези прекрасни мечти.
Много малки слънца са изгрели с подкрепата на нашата ежегодна инициатива "Коледно желание" за финансово подпомагане на семейства с репродуктивни проблеми. И тази година, Сдружение "Зачатие" ще осигури финансова подкрепа за 5 от членовете на сдружението под формата на пакет от диагностични и терапевтични процедури за лечение на стерилитет, които не се финансират от държавата. Ще бъдат подпомогнати и две семейства, нуждаещи се от лечение ин-витро, които не отговарят на условията за финансиране от ЦФАР. Семействата, които ще получат ваучъри, ще бъдат изтеглени с жребий по време на тържеството.

Иска ни се Коледното тържество на „Зачатие” да бъде преди всичко забавление и купон за всички. За децата ще има осигурена зала за игри с аниматор и пълен чувал с коледни подаръци. За доброто настроение и танците на големите ще се погрижи DJ. В отделна зала ще се проведе благотворителната фотосесия за децата на „Зачатие” по предварителния списък с желаещи.

Входът е свободен за всички. Очакваме ви с нетърпение и се надяваме да прекараме незабравими и вълнуващи мигове заедно!